En vakker kveld med gode venninner…..

IMG_0161

IMG_0766IMG_0845

Ja iblant er det en sann glede å stå på kjøkkenet og lage mat. Da man ikke blir sliten og bare synes det er gøy. En slik dag var det i forrige helg, da var det min tur til å ta i mot vår lille gruppe med 7 venninner som møtes jevnlig og har noen minnerike, lærerike og latterfulle kvelder 😉

Det gikk noen dager med på å planlegge menyen, og det endte opp med noe nytt og noe virkelig tradisjonelt på menyen.

Det tradisjonelle var saag og paratha sammen med reddik og rødløk salat. Det andre som ble servert på middagsbordet var fargerik coscous salat, seekh kebab, kylling rulladeovnsbakte amadine poteter og noe jeg prøvde for første gang, dhaka chicken, kjempe godt!

Til dessert prøvde jeg noe nytt sjokoladeskål fylt med sjokolademousse og på toppen friske bringebær og blåbær. Den andre desserten (jeg liker å ha minst to dessert 😉 var en marsipankake med sjokolade sukkerbrød , lag 1:fylt med vaniljekrem, oreokjeks og sjokoladesaus lag 2: bringebærmousse med friske bringebær. Kaken dynket jeg med sjokolademelk og dekket med melkesjokoladekrem og marsipan. Pynten laget jeg av fondant. Til slutt chai latte for de som orket 🙂

Noen av oppskriftene er her bloggen, de andre kommer her snart, den første blir saag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s