Laksewrap

IMG_9842

Forleden var det igjen en typisk hverdag hvor middagen ble det store spørsmålet. Åpnet kjøleskapet og fant en pakke med tortilla og noen laksefileter. Laks i tortilla ble så godt likt av barna at de spurte om å få det hver dag! 🙂

Du trenger:

3 tortilla

3 laksefileter

1 liten boks mais

3-4 ss Lindahls grekisk naturell yoghurt

halv rød paprika

1 ss finhakket løk

salat

soyasaus

sitronpepper

 

Tilbredelse:

Stek laksefiletene på middels varme i en stekepanne med noen dråper olje. Når halve fileten blir lys  snur du den, og steker til den får den samme farge over hele. Ikke overstek, for da blir den tørr. Bland sammen mais og yoghurt. Del opp salaten lett. Skjær paprika i strimler, og finhakk løken.

IMG_9316

Legg salat, paprika og løk på tortilla og til slutt laksefileten. Ha over 2 ss yoghurt med mais, sitronpepper og litt soyasaus . Brett sammen til wrap og rull den i litt aluminiumsfolie nederst. Enkelt og greit. Hadde jeg hatt litt guacamole så ville jeg hatt over det også. Middag klar for barna på en to tre 🙂

IMG_9844

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s